La llar dels jubilats de Bétera compta amb cadires noves. Cal recordar que en 2018 es van canviar ja 100 cadires i ara s’han renovat 100 més perquè totes les cadires d’aquest espai siguen còmodes i adaptades a la mobilitat dels nostres majors.

El departament de Serveis Socials ha invertit 16.100 euros amb l’objectiu de renovar tots els seients que es trobaven en molt males condicions ja que, fins i tot molts d’ells havien hagut de ser reforçats per la part de darrere.

Les 200 cadires i els 8 taburets de la barra estan fets amb un material més resistents de fàcil neteja i amb un disseny adaptat a la mobilitat dels majors que els permet asseure’s i alçar-se amb facilitat.

A més s’ha canviat un dels tapissos del billar que es fa malbé de l’ús diari(està pendent de renovar també el tapís de l’altra taula de billar) i s’ha posat un nou vinil que separa les dues sales. La finalitat d’aquesta última actuació mencionada és dotar de més intimitat a l’espai on es realitza el ball. I és que segons s’explica des del departament, aquesta era una petició dels usuaris que s’ha realitzat prquè el ball puga tornar els caps de setmana.

Així mateix, cal mencionar també que el Palauet té ara xarxa wifi perquè els usuaris puguen navegar per Internet des dels seus telèfons mòbils o tablets.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia