(EFE) Un home de 60 anys ha sigut detingut a Dénia acusat d’haver amenaçat amb una destral i un pic a una família després de trencar una de les finestres del domicili dels denunciants per a intentar accedir al seu interior.

Els fets, dels quals han informat hui en un comunicat fonts de la Comissaria Provincial, van ocórrer diumenge passat a la vesprada, quan l’arrestat va acudir a la casa dels denunciants colpejant la finestra amb una destral i un pic, al mateix temps que proferia amenaces de mort contra un dels membres de la família. Fins i tot, relata la nota de premsa, va arribar a trencar el marc i el cristall de la finestra de l’habitatge.

La víctima, qui va compartir amb el presumpte agressor algun treball temps arrere, va telefonar al 091 i immediatament es van personar dues dotacions de la Policia Nacional que es trobaven pels voltants i que van poder comprovar com efectivament l’ara detingut estava destrossant la finestra de l’immoble.

En adonar-se de la presència policial, el presumpte agressor va fugir del lloc i va llançar les eines davall d’un cotxe, començant en aqueix moment una breu persecució que va concloure amb la seua captura.

Els agents van recuperar els efectes utilitzats pel sospitós per a suposadament amenaçar a les víctimes.

El detingut, que ja comptava amb antecedents policials, ha sigut acusat dels delictes d’amenaces greus i danys. Després de ser posat a disposició judicial. ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia