Diumenge passat, 7 d’abril, els socorristes del Club Natació SOS Bétera van participar en el Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme de les categories Juvenil, Júnior i Absolut. La seua participació va resultar ser un gran èxit, ja que van ser set les medalles en les categories de relleus en diferents proves i dues les medalles individuals. Les dues medalles van ser aconseguides per la socorrista Lola Caballero.

A nivell de Clubs, el CN SOS Bétera va aconseguir el tercer lloc autonòmic. Els xics i xiques estaven acompanyats per l’entrenador del Club, Miguel Ángel Sinisterra, i per a aconseguir un lloc en la competició, els socorristes van haver d’aconseguir els temps mínims obligatoris, establits per la Federació Valenciana.  Així mateix, també van viatjar amb ells diferents familiars, que van animar amb totes les seues forces en totes i cadascuna de les proves.

El Campionat Autonòmic Absolut es va celebrar en la Piscina Municipal del Pavelló Esperanza Lag d’Elx (Alacant), i estava organitzat per la Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana. La següent prova a la qual se sotmetran en la categoria Absoluta serà el Open Internacional, que serà a Torrevieja el mes de maig.

Des del Club han volgut felicitar el seu equip de socorristes i animar-los a continuar treballant durament per a la consecució de nous èxits, tant personals com d’equip i de Club.

A continuació, detallem el palmarés obtingut pels socorristes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia