Diumenge que ve, 14 d’abril, se celebrarà en la Piscina Municipal de Bétera el Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme en les categories d’Infantil i Cadet. Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana.

Els socorristes del Club de Natació SOS Bétera tenen grans il·lusions posades en aquest campionat. I és que, segons el club, aquests són dels millors en les seues categories i parteixen amb moltes possibilitats de guanyar les medalles autonòmiques. El factor de nadar en la Piscina de Bétera també és un xicotet privilegi, que esperen que siga fonamental per a espentar als socorristes cap a l’èxit.

Des del Club es convida a tota la població a gaudir de la natació i el salvament i socorrisme i que, de pas, entre tots animen als nostres socorristes.

El programa de la jornada és el següent:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia