La regidoria municipal de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Bétera ha organitzat un curs de classes limitades per a persones de més de 14 anys de tècniques de pintura a l’oli de 10 hores. La finalitat d’aquest curs és aprendre les nocions bàsiques  per a dibuixar i pintar de forma autònoma els nostres propis dissenys a l’oli.

Així que si eres vols aprendre les eines i tècniques per a ser tot un o una artista en el maneig de la pintura a l’oli, aquest és el teu curs. Es tracta d’un curs adequat per a aquelles persones que estan buscant introduir-se en el món de la pintura.

El curs tindrà lloc tots els dijous del mes de maig de 17.15 a 19.15 hores en les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot (carrer Estació, 5).

Qui desitge obtindre més informació al respecte pot posar-se en contacte amb el departament a través del següent email: psicologa@betera.es  o dirigir-se al centre local d’aquesta àrea ubicat també en el carrer Estació,5, dins l’edifici de les instal·lacions de Casa Nebot.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia