Aquest pròxim divendres, 12 d’abril, serà la cloenda de l’exposició de Sara Gil. Aquesta mostra es troba ubicada a les instal·lacions de l’antic edifici de l’antic Ajuntament de Bétera (carrer Major, 12) des del passat 29 de març, dia de la seua inauguració.

Sara Gil va nàixer en la regió muntanyenca de València, a les muntanyes i prop del Mediterrani -potser és aquesta mescla de llum el que ha fet d’ella una pintora. Com agrada dir: “Viu veient i reflectint”.

Ara exposa una part de la seua obra: pintada sobre mobles vells que abans va restaurar; sobre ossos que viuran de nou sent màscares tribals; sobre ventalls…

La mostra pot ser visitada en horari de 18.00 a 20.00 hores, fins al pròxim divendres. Així que, si vols disfrutar de l’art de Sara Gil, hauràs d’afanyar-te.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia