Són diverses les activitats d’oci familiar que s’han preparat aquest diumenge, 14 d’abril, per als més menuts de Bétera i els seus familiars. Així, l’auditori de la Casa de Cultura de la localitat acollirà ‘El xicotet príncep‘. Aquesta representació tindrà lloc a les 12.00 hores, amb entrada gratuïta. Dirigida per Merxe Leal, les coreografies i l’espai escènic estan a càrrec per May Aloy i l’escenografia per Dídac Moreno i l’espai lumínic i sonor per Mª Antonia Casellas.

El xicotet príncep‘ és una versió d’aquesta agrupació del famós conte d’Antoine Sant-Euxepery (Le petit prince). Aquesta és una faula sobre la recerca permanent de l’home, posant de manifest alguns dels trets que ens fan humans com l’amistat, la bondat, la imaginació, l’entusiasme pel coneixement…

En aquesta versió, ‘El xicotet príncep‘ no és un de sòl, és el príncep que habita cadascú de nosaltres i, per tant, representat per xiquetes i xiquets diferents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia