El Circuit Ricardo Tormo ha convocat les beques per a formar part del Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva del Motor durant el curs 2019-2020. Aquestes beques es duen a terme a través de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme,

La convocatòria, que ha sigut publicada en la pàgina web de la Federació, ofereix l’oportunitat a huit joves pilots de dur a terme la seua formació acadèmica, tècnica i esportiva durant el curs 2019-2020 al Centre de Tecnificació. L’oferta es dirigeix a joves des de primer curs de Secundària fins a l’últim de Batxillerat.

En aquest curs, el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva del Motor ha comptat amb sis alumnes d’automobilisme amb resultats esportius brillants en el primer any d’experiència d’aquesta iniciativa en què col·laboren el Circuit, la Generalitat Valenciana, la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme i el Consell Superior d’Esports.

Els interessats hauran de presentar el seu projecte esportiu per a la temporada a més del seu palmarés i el seu historial acadèmic en la mateixa Federació. Posteriorment, un comité format per representants de la Generalitat Valenciana, el Circuit i les Federacions Espanyola i de la Comunitat Valenciana, analitzarà les sol·licituds i concedirà les beques.

Els becats formaran part del programa esportiu del centre de tecnificació en règim intern, amb el seu lloc de residència al Centre Educatiu de Xest: amb atenció acadèmica en els ensenyaments: ESO (1r, 2n, 3r i 4t), Batxillerat (3 anys), valoracions i controls biomèdics, proves d’esforç, analítiques i fisioteràpia, residència d’esportistes, manutenció amb desdejuni, dinar i sopar, ús de les instal·lacions esportives de Xest i del Circuit dins dels programes de tecnificació del Centre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia