La regidoria municipal de Joventut de l’Ajuntament de Bétera i l’IVAJ s’uneixen a la campanya d’ERYICA (Agència Europea per a la Informació i l’Assessorament Juvenil) per a celebrar el Dia Europeu de la Informació juvenil. Aquesta celebració té lloc el pròxim 17 d’abril amb l’objectiu de visibilitzar i promoure els serveis d’informació juvenil. Aquesta data també reivindica la importància d’acompanyar als joves en el seu camí cap a l’emancipació i el seu ple desenvolupament com a ciutadans.

La campanya, amb l’etiqueta #newinfo, està dirigida a treballadors d’informació juvenil, treballadors juvenils, organitzacions juvenils i joves. L’objectiu de la campanya és mostrar el que has descobert a través de la informació per a joves.

Els passos per a participar són els següents:
1. Fes-te un selfie i puja-lo a una xarxa social
2. Afig el logo EYID2019 en la teua foto de perfil a través d’aquestos enllaços: Logo 1Logo 2Logo 3, Logo 4.
3. Escriu alguna cosa que hages descobert gràcies als serveis d’Informació juvenil. Per exemple: “La informació juvenil em va mostrar que podia ser voluntari fora del meu país!”

4. Afig els hastags #newinfo #EYID2019 #youthinfo #infoselfie

5. Etiqueta’ns

  • Twitter:@GVAIvaj, @ERYICAYI
  • Facebook: @GVAIvaj, @ERYICA
  • Instagram: @GVAIvaj, @_ERYICA
  • Linkedin: @ERYICA

D’aquesta manera, ERYICA convida als seus membres, parts interessades i joves a prendre’s un moment per a publicar una autofoto i escriure alguna cosa que hagen descobert gràcies als serveis d’informació per a joves. Per exemple, “La informació per a joves em va mostrar que podia ser voluntari a l’estranger!” O “La informació per a joves em va mostrar on trobar informació sobre els serveis de salut en la meua àrea”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia