Igual que la ciutat de València celebra la seua Fira del Llibre, Bétera també està organitzant un esdeveniment d’aquest tipus del 23 al 26 d’abril. Es tracta de la segona Festa del Llibre, organitzada des del departament municipal de Cultura de l’Ajuntament de la localitat.

D’aquesta manera, el 23 d’abril hi haurà un recital concert d’Hernández Estellés a les instal·lacions de Casa Nebot (C/Estació, 5).

Així mateix, el 24 d’abril, a les 11.30 hores, es portarà a terme les “Trobades del Segle XXI”, a l’antic aulari Josefa Guardiola (C/Sant Lluis). Aquesta activitat anirà a càrrec de la companyia Rebombori Cultural. Aquests, repassaran el concepte de tradició oral i jugaran amb les nostres llegendes. Aquesta iniciativa va dirigida a xiquetes i xiquets de 7 a 12 anys. A més a més, a les 18.00 hores, Casa Nebot acollirà “Contacontes llegendes valencianes”, una oportunitat per a conéixer a totes les criatures perdudes en el refugi dels Monstres Oblidats: la Tarasca, El Drac del patriarca, Els donyets, L’home del sac, el butoni i les Festilleras. Aquesta activitat també la portarà endavant Rebombori Cultural. Per a tancar la jornada, a les 19.00 hores, es presentarà la tercera edició del llibre ‘Capitán Zheimer‘. L’encarregat d’aquesta presentació serà el seu escriptor Nacho Golfe, també a Casa Nebot.

D’altra banda, el 25 d’abril, es realitzarà un taller de pequelletres a l’antic aulari de Josefa Guardiola amb Rebombori Cultural. Aquest taller començarà a partir de les 11.30 hores. Així mateix, a les 18.00 hores, hi haurà un recital de poesia i micro obert a càrrec de ‘Quatre Poetes’, amb música en directe. L’acte serà a Casa Nebot.

Ja per a finalitzar aquesta segona Festa del Llibre a Bétera, el 26 d’abril, tindrà lloc ‘Els Jocs de lletres’. Es tracta de Jocs Gegants a càrrec del grup ‘A riure’. Aquest esdeveniment es durà a terme al Parc d’Esplai a les 11.30 hores.

En definitiva, un fum d’activitats per als més menuts de la casa i els seus familiars.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia