El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va assenyalar divendres passat que, segons un sondeig realitzat per Turisme Comunitat Valenciana, “les reserves tancades als hotels del litoral de la Comunitat Valenciana, des de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua, aconsegueixen ja prop del 84% de les seues places”.

En aquesta línia, el responsable de Turisme va explicar que l’enquesta realitzada pel seu departament “mostra que a data d’aquest divendres les reserves als hotels de litoral de la Comunitat suposen un increment de 2,3% sobre l’ocupació prevista l’any passat”.

El secretari autonòmic va assenyalar que, pel que respecta als hotels de les zones d’interior, “les expectatives d’ocupació en aquest moment se situen en el 80% per a les quatre nits, unes dades que confirmen 3,9 punts més que la previsió de 2018”.

Respecte a les previsions en els municipis de costa, el responsable de Turisme va destacar que “s’esperen resultats positius, sobretot a Benidorm, on s’espera que es cobrisquen el 95% de les seues places, segons les dades facilitades per Hosbec”.

Segons les previsions de la Fundació Turisme València s’estima per a la ciutat de València més d’un 77% d’ocupació per als pròxims quatre dies festius.

El sondeig realitzat per Turisme mostra que per al litoral de la província de València, sense comptar la ciutat, l’ocupació estimada aconsegueix el 78%, la qual cosa suposa 3,5 punts més que en 2018.

Quant a la província de Castelló, en data del divendres, part d’unes previsions superiors també al 82%, la qual cosa suposa 7,1 punts més que l’any passat, i el litoral d’Alacant, sense incloure Benidorm, preveu una ocupació superior al 77%, 1,5 punts superior a la previsió de la campanya de l’any passat.

Respecte a l’ocupació prevista per als hotels d’interior de la Comunitat, el sondeig realitzat per Turisme Comunitat Valenciana mostra una ocupació prevista pròxima al 80% del dijous al dilluns en el conjunt de la Comunitat, xifra que suposa un increment de 3,9 punts respecte a les dades registrades en la Setmana Santa de 2018.

Respecte a les dades previstes per als hotels d’interior, destaquen les previsions de la província de València que en data de hui compten amb unes expectatives pròximes al 88%. A més, la província de Castelló parteix amb una previsió superior al 84% i els hotels de l’interior d’Alacant parteixen amb unes reserves del 36%.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia