Aquest diumenge, 14 d’abril, els més menuts de Bétera i els seus familiars va poder disfrutar de la representació de ‘El xicotet príncep‘, per part dels membres de la companyia de teatre Zorongo Teatro. Així, l’auditori de la Casa de Cultura de la localitat acollia aquesta obra a les 12.00 hores, amb entrada gratuïta. Dirigida per Merxe Leal, les coreografies i l’espai escènic van estar a càrrec de May Aloy, l’escenografia de Dídac Moreno i l’espai lumínic i sonor per  Antonia Casellas.

El xicotet príncep‘ és una versió d’aquesta agrupació del famós conte d’Antoine Sant-Euxepery (Le petit prince). Aquesta és una faula sobre la recerca permanent de l’home, posant de manifest alguns dels trets que ens fan humans com l’amistat, la bondat, la imaginació, l’entusiasme pel coneixement…

En aquesta versió, El xicotet príncep‘ no és un de sòl, és el príncep que habita cadascú de nosaltres i, per tant, representat per xiquetes i xiquets diferents.

Tal com des de la mateixa companyia ens han explicat el més destacat de la jornada va ser el públic infantil, una bona quantitat que va disfrutar d’una obra carregada de sensibilitat, una versió molt d’ells. Aquesta adaptació va deixar moments de gran bellesa. I tot i que va haver-hi alguns xicotets problemes tècnics, afortunadament aquests no van trencar el fil del conte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia