El passat diumenge, 14 d’abril, es celebrava en la Piscina Municipal de Bétera el Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme en les categories d’Infantil i Cadet. Aquest esdeveniment va estar organitzat per la Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana.

Els socorristes del Club de Natació SOS Bétera tenien grans il·lusions posades en aquest campionat. El club va obtindre uns quants bons resultats.

Així, Ana Inés Ordoñez resultava campiona autonòmica en el 50 metres arrastre categoria infantil autonòmica i tornava a aconseguir proclamar-se Subcampiona Autonòmica en 100 metres remolc maniquí xicotet amb aletes categoría infantil i subcampiona en 100 metres de socorrista infantil.

Rebeca Crespo, també va quedar quarta de la Comunitat Valenciana en el 50 metres d’arrastre categoría cadet femení.

Guillem Arnal, resultava quart en 50 metres d’arrastre de maniquí Cadet Masculí.

Així mateix, Jorge García es quedava en el quart lloc de la prova de 100 metres remolc maniquí xicotet amb aletes infantil i quart en 100 metres Socorrista Infantil.

Alex Carmona, Gabriel Rozalen, Jorge Garcia i Jaime Abraham, Bronze en relleus 4×50 m. natació amb obstacles Infantil Masculí i Bronze en 4×50 m. combinat Infantil Masculí.
Guillem Arnal, Mauro Catapano, Ruben Sanfeliu i Gabriel Candil, Bronze en relleus 4×50 m. combinat Cadet Masculí.
Alex Carmona, Pau Amposta, Gabriel Rozalen i Jorge Garcia, Bronze en 4×25 m. remolc de maniquí xicotet Infantil Masculí.
Gabriel Candil, Guillem Arnal, Matias de Mello i Arnau de la Quadra, Plata en relleus 4×25 m. remolc de maniquí Cadet Masculí.

 

Gabriel Rozalen, Jaime Abraham, Jorge Garcia i Alex Carmona, Plata en relleus 4×50 m. natació amb aletes Infantil Masculí.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia