L’Acord Territorial d’Ocupació Camp de Túria ha tornat a posar en marxa la prospecció empresarial i comercial. Entre moltes altres actuacions posades en marxa, l’Acord tracta de conèixer a peu de carrer l’estat actual de les empreses instal·lades al Camp de Túria.

Des que l’any 2017 es va posar en marxa l’Acord Territorial d’Ocupació amb la col·laboració de Labora, s’han prospectat 2.358 empreses i comerços dels municipis que componen la comarca, on s’han arreplegat més de 1.500 enquestes. Aquesta xifra està prevista que s’incremente al llarg d’aquest 2019.

El personal tècnic es desplaça per a visitar in situ les empreses dels polígons industrials i els comerços dels municipis, i a través d’una xicoteta enquesta conèixer les seues necessitats de formació i de qualsevol altre tipus. Al mateix temps se’ls informa de tots els serveis que es presten des de la Mancomunitat Camp de Túria i que poden aprofitar. A més de l’organització de jornades, tallers i trobades comarcals l’Acord ofereix els serveis de Mentoring i Coaching a empresaris i comerciants.

Durant aquests dies, les tècniques i tècnics de l’Acord han visitat empreses instal·lades en el Polígon Industrial l’Oliveral de Riba-roja de Túria a més dels municipis de Gátova i Olocau.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia