Sòria va ser el territori escollit per a la celebració de la cita més important del duatló amb la Federació Espanyola de Triatló al nostre país, el Campionat d’Espanya individual que se celebrava aquest passat dissabte, 13 d’abril, amb les categories cadet, júnior, sub 23, paratriatló i elit; així com el diumenge en els Grups d’Edat de distància Sprint i Estàndard.

El CEA Bétera també participava, aconseguint que Noelia Juan fóra la subcampiona d’Espanya absoluta i campiona Sub-23. D’aquesta manera, demostra que amb treball i esforç va conquistant noves metes més altes.

A més a més, les xiques del CEA Bétera van quedar subcampiones Sub 23 i terceres per equips cadets.

Més de 1.700 esportistes van formar part d’una prova esportiva del màxim nivell que se celebrava en el cor de la Ciutat Europea de l’Esport 2019, amb eixida i meta en la plaça Mariano Granados. Allí el públic va poder viure de prop l’emoció de les competicions, seguir l’evolució del segment ciclista a través d’una pantalla gegant i aprofitar la instal·lació d’una graderia per a disfrutar d’hores d’espectacle.

D’aquesta manera, Sòria era la cita dels campions, no solament per la quantitat de títols a entregar, sinó també per la resolució de la cinquena i última jornada de la Lliga Nacional de Clubs de Duatló, i sobretot, pel colorit i el magnífic ambient esportiu que es va poder respirar per la ciutat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia