L’inici del VII Campus de Pasqua que organitza el CB Bétera ja està ací. Els pròxims 23,24,25 i 26 d’abril el Poliesportiu Municipal vibrarà amb el bàsquet. Sobre aquesta disciplina esportiva giraran les vacances escolars dels més menuts.

Aquest esdeveniment busca aproximar una nova experiència a totes aquelles xiquetes i xiquets que vulguen provar un esport diferent.

A la vegada, pretén millorar la tècnica individual d’aquells que ja el practiquen. No obstant això, no tot serà bàsquet. Deixant de banda les dues sessions diàries en pista, també hi haurà tallers per als més menuts (minibàsquet), multiesport, tir i habilitats … I moltes sorpreses més.

En definitiva, es brindarà tot el que estiga a les mans de l’escola perquè s’ho passen genial. El Campus està dirigit a totes les edats.

Sols queden uns dies perquè finalitze el termini per poder inscriure’s. El preu és de 50 euros, però hi ha importants descomptes a tenir en compte. Doncs, qui s’haja apuntat abans del 15 de març hi haurà abonat 45 euros. A més, si s’apunten dos germans, la rebaixa és d’un 10%, mentre que si ho fan tres, s’amplia fins al 15%.

Per a més informació, les oficines del Poliesportiu estan obertes els dimarts i dijous en horari de 18.30 a 20 hores. Qui ho desitge, també es podrà posar en contacte a través de correu electrònic i enviar un missatge a cbbeteraescuela@hotmail.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia