(EFE) Un accident registrat aquest matí en l’autovia A-7, coneguda com baipás o circumval·lació de València, ha provocat retencions de trànsit de fins a 10 quilòmetres en sentit Barcelona.

Fonts del Centre de Gestió de Trànsit han indicat que l’accident, un abast entre un camió i un altre vehicle, s’ha registrat al voltant de les 7.00 hores en el quilòmetre 326 de la A-7, en el terme de Paterna, en circumstàncies no precisades.

A conseqüència de l’impacte, el camió ha quedat travessat en el carril dret, la qual cosa ha provocat cues de vehicles en sentit nord (Castelló-Barcelona) de fins a 10 quilòmetres, que han arribat fins a la intersecció de la A-7 amb l’autovia de Madrid (A-3), ja que a aqueixa hora la circulació era molt intensa.

A partir de les 8.25 hores, quan va ser retirat el camió del carril dret, la circulació ha començat a disminuir progressivament les retencions en aquesta via.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia