(EFE) La Direcció General de Trànsit (DGT) espera uns 4.300.000 desplaçaments en les carreteres de la Comunitat Valenciana, entre llargs recorreguts i interns a l’entorn dels nuclis urbans, durant la segona fase de l’operació especial de Setmana Santa, que comença aquest dimecres.

Aquesta segona fase, més important que l’anterior per volum i desplaçaments de vehicles, es desenvoluparà en la Comunitat a partir de hui, des de les 12.00 hores a l’efecte de regulació de trànsit i des de les 15.00 hores a l’efecte de comptabilització d’accidents, fins a les 24:00 hores del dilluns 22 d’abril.

En aquesta Operació Especial s’espera, a nivell nacional, un total de 9.100.000 de desplaçaments de llarg recorregut, dels quals un 19% corresponen a l’àrea d’influència d’aquest Centre de Gestió del Trànsit, segons fonts de la DGT.

Dels 4,3 milions de moviments previstos en la Comunitat Valenicana, es preveu que 2 milions es produïsquen a la província de València, 1.600.000 en la d’Alacant i 700.000 a la província de Castelló.

El nombre total de desplaçaments de llarg recorregut a nivell nacional, previstos durant l’Operació Especial de Setmana Santa (totes dues fases) del 12 d’abril al 22 d’abril, és de 15.500.000, dels quals un 19% corresponen a l’àrea d’influència d’aquest Centre de Gestió del Trànsit.

Respecte a les carreteres amb trams conflictius, a la província d’Alacant seran l’A-70, en els accessos i eixides de la circumval·lació d’Alacant, i la N-332, en els accessos a Altea, El Altet-Santa Pola i Torrevella.

A la província de Castelló serà la carretera N-340, entre Oropesa i el límit provincial amb Tarragona.

A la província de València, les carreteres més conflictives seran l’A-3, en els trams d’entrada a Requena i d’entrada i eixida a Quart de Poblet; i en l’enllaç de les autovies A-7/A-3.

També es considera trams conflictius el de la N-332, en els extrems de la variant de Gandia i les travessies de Bellreguard, Oliva i Favara i Oliva, i en la CV-500, en el tram entre la fi de l’autovia i la rotonda del Sidi Saler, i entre la rotonda del Perellonet i la del Saler en els retorns.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia