L’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS), dependent de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha oferit un total de 23 places. Es tracta de 16 per al torn lliure i el de persones amb diversitat funcional i les altres 7 per a promoció interna.

En concret, són 9 llocs de terapeuta ocupacional/terapeuta, grup B, i 8 de psicòleg o psicòloga, grup A, corresponents a l’Oferta Pública d’Ús de 2016; i 6 de fisioterapeuta, grup B, corresponent a la OPE 2017.

Per al torn lliure i el de persones amb diversitat funcional es reserven 6 places de terapeuta ocupacional/terapeuta, altres 6 de psicòleg o psicòloga i 4 de fisioterapeuta. Mentre que per a promoció interna es destinen 3 de terapeuta ocupacional o terapeuta, 2 de psicòleg o psicòloga i altres 2 de fisioterapeuta.

Les bases d’aquestes convocatòries han sigut publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Les persones interessades poden presentar les sol·licituds d’inscripció en el termini de 20 dies hàbils comptats a partir de demà dimecres, 17 d’abril, en els registres d’entrada de l’entitat o per qualsevol dels procediments establits en la normativa del procediment administratiu comú.
El model d’ingrés de taxa per als drets d’examen, així com els annexos corresponents per a realitzar la sol·licitud d’inscripció per als diferents llocs oferits es pot obtindre en el portal consultar aquí.

A la província d’Alacant, al carrer Emilio Hernández Selva d’Elx; a la província de València, en els serveis centrals de IVASS, situats al carrer Amadeu de Savoia o en l’avinguda del Port, i a la província de Castelló, al carrer Tenerías de Castelló de la Plana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia