L’Oficina de Denúncies i Assistència a les Víctimes de Violència de Gènere, situada a la Ciutat de la Justícia de València va entrar en funcionament el passat dilluns, 15 d’abril.
Es tracta d’una experiència pilot que porta a terme el Ministeri de l’Interior en col·laboració amb la Generalitat Valenciana. Aquesta iniciativa busca facilitar a les dones víctimes tots els recursos necessaris en el tràmit de la denúncia dels fets delictius ocorreguts a la província de València.
La nova oficina està integrada per agents de la policia especialitzades en violència de gènere, així com per psicòlogues i treballadores socials. L’atenció es durà a terme per agents del Cos Nacional de Policia, personal de la Xarxa de la Generalitat d’Assistència a les Víctima del Delicte, i de l’Institut de Medicina Legal.

 

L’horari d’atenció al públic és de 09.00 a 21.00 hores durant tots els dies de l’any, sense excepció. El telèfon de contacte és el 96 192 73 59. L’oficina conforma un espai segur que garanteix la privacitat de les víctimes i dels seus fills i filles menors en garantia dels seus drets.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia