Metrovalencia realitzarà un important esforç de planificació i de plantilla durant els principals dies de Setmana Santa. I és que ha programat serveis nocturns quatre jornades consecutives, des de Dijous Sant fins Diumenge de Resurrecció.

El servei nocturn permet prolongar la circulació de trens i tramvies les nits de divendres, dissabtes i vespres de festius, fins a aproximadament les 3 hores de la matinada, la qual cosa permet en aquesta ocasió encadenar una vespra de festiu (Dijous Sant), amb un divendres (Divendres Sant), un dissabte (Dissabte Sant) i de nou una vespra de festiu (Diumenge de Resurrecció), atés que el Dilluns de Pasqua és festiu a la Comunitat Valenciana.

Serà la primera vegada, des que es va iniciar el 14 de desembre les circulacions extraordinàries nocturnes de cap de setmana, que Metrovalencia ofereix servei nocturn fins a les 3 hores de la matinada una vespra de festiu, un festiu -en coincidir amb un divendres- i un diumenge -en coincidir amb una vespra de festiu. Els horaris es poden consultar en la pàgina web consultar ací i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Amb el servei denominat ‘A la Lluna de Metrovalencia‘ circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería.

En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de *Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentre que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.

En Línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de *Benimaclet cap a les diferents destinacions té lloc entorn de les 2.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia