Del 23 al 26 d’abril Bétera acollirà diverses activitats aquesta setmana per a commemorar el Dia del Llibre. Per aquest motiu, el departament municipal de Cultura de l’Ajuntament de Bétera ha organitzat la segona Festa del Llibre. Per a l’ocasió hi haurà un bon nombre d’activitats al llarg d’aquesta setmana.

D’aquesta manera, el 23 d’abril hi haurà un recital concert d’Hernández Estellés a les instal·lacions de Casa Nebot (C/Estació, 5), a les 19.00 hores.

Així mateix, el 24 d’abril, a les 11.30 hores, es portarà a terme les “Trobades del Segle XXI”, a l’antic aulari Josefa Guardiola (C/Sant Lluis). Aquesta activitat anirà a càrrec de la companyia Rebombori Cultural. Aquests, repassaran el concepte de tradició oral i jugaran amb les nostres llegendes. Aquesta iniciativa va dirigida a xiquetes i xiquets de 7 a 12 anys. A més a més, a les 18.00 hores, Casa Nebot acollirà “Contacontes llegendes valencianes”, una oportunitat per a conéixer a totes les criatures perdudes en el refugi dels Monstres Oblidats: la Tarasca, El Drac del patriarca, Els donyets, L’home del sac, el butoni i les Festilleras. Aquesta activitat també la portarà endavant Rebombori Cultural. Per a tancar la jornada, a les 19.00 hores, es presentarà la tercera edició del llibre ‘Capitán Zheimer‘. L’encarregat d’aquesta presentació serà el seu escriptor Nacho Golfe, també a Casa Nebot.

D’altra banda, el 25 d’abril, es realitzarà un taller de pequelletres a l’antic aulari de Josefa Guardiola amb Rebombori Cultural. Aquest taller començarà a partir de les 11.30 hores. Així mateix, a les 18.00 hores, hi haurà un recital de poesia i micro obert a càrrec de ‘Quatre Poetes’, amb música en directe. L’acte serà a Casa Nebot.

Ja per a finalitzar aquesta segona Festa del Llibre a Bétera, el 26 d’abril, tindrà lloc ‘Els Jocs de lletres’. Es tracta de Jocs Gegants a càrrec del grup ‘A riure’. Aquest esdeveniment es durà a terme al Parc d’Esplai a les 11.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia