Bétera ja ha encetat les activitats de la seua segona Festa del Llibre. Aquesta iniciativa es realitza per a celebrar el Dia del Llibre, que té lloc cada 23 d’abril. Les diferents activitats preparadas per la regidoria municipal de Cultura es desenvoluparan fins el pròxim divendres, 26 d’abril.

Ahir dimarts, 23 d’abril, donava el seu tret d’eixida la primera activitat d’aquesta segona Festa del Llibre. Per a l’ocasió les instal·lacions de la Sala de Cristall de Casa Nebot (C/Estació, 5) acollia un recital concert d’Hernández Estellés, a les 19.00 hores.

Així mateix, hui dimecres a les 11.30 hores es portava a terme les “Trobades del Segle XXI”, a l’antic aulari Josefa Guardiola (C/Sant Lluis). Aquesta activitat hi ha anat a càrrec de la companyia Rebombori Cultural. Aquests, han repassat el concepte de tradició oral i han jugat amb les nostres llegendes. Aquesta iniciativa va dirigida a xiquetes i xiquets de 7 a 12 anys.

A més a més, a les 18.00 hores, les activitats continuaran a Casa Nebot  amb el “Contacontes llegendes valencianes”. Es tracta d’una oportunitat per a conéixer a totes les criatures perdudes en el refugi dels Monstres Oblidats: la Tarasca, El Drac del patriarca, Els donyets, L’home del sac, el butoni i les Festilleras. Aquesta activitat també la portarà endavant Rebombori Cultural. Per a tancar la jornada, a les 19.00 hores, es presentarà la tercera edició del llibre ‘Capitán Zheimer‘. L’encarregat d’aquesta presentació serà el seu escriptor Nacho Golfe, també a Casa Nebot.

D’altra banda, el 25 d’abril, es realitzarà un taller de pequelletres a l’antic aulari de Josefa Guardiola amb Rebombori Cultural. Aquest taller començarà a partir de les 11.30 hores. Així mateix, a les 18.00 hores, hi haurà un recital de poesia i micro obert a càrrec de ‘Quatre Poetes’, amb música en directe. L’acte serà a Casa Nebot.

Ja per a finalitzar aquesta segona Festa del Llibre a Bétera, el 26 d’abril, tindrà lloc ‘Els Jocs de lletres’. Serà un Jocs Gegants a càrrec del grup ‘A riure’. Aquest esdeveniment tindrà lloc al Parc d’Esplai a les 11.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia