El Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) ha preparat per als pròxims dies un dels esdeveniments més destacats i esperats dins dels actes commemoratius del seu 50 aniversari. Es tracta de la posada en escena del musical “INVISIBLES -los niños del tiempo-“.

INVISIBLES és un Musical amb tots els ingredients propis d’aquest gènere musical, on col·laboren alumnes, professors, músics i cor del centre, entre d’altres. A més a més, aquest espectacle compta amb un gran nombre d’elements que ens introduiran en el món dels protagonistes.

L’obra (producció del mateix Centre Artístic Musical de Bétera) vol denunciar i, així, fer arribar a la nostra societat actual el valor social dels drets dels menors, en aquest cas l’explotació infantil. Així ho fa arribar l’autora de la lletra, Begoña Tena amb la música original composada per Luis Serrano Alarcón.

Perquè tot els veïns i veïnes del municipi puguen disfrutar d’aquesta obra, s’han preparat tres representacions diferents. La primera de les representacions tindrà lloc el pròxim divendres, 26 d’abril, a les 19.00 hores. Posteriorment, el dissabte serà el torn per a dues sessions. La primera de les sessions del dissabte 27 d’abril serà a les 17.00 hores i la segona a les 19.00 hores.

Les entradas encara es poden adquirir en secretaria de l’Escola de 16.00 a 21.00 hores i en taquilla mitja hora abans de les diferents funcions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia