L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha iniciat la inscripció en les 433 places adjudicades en els campaments d’estiu 2019 per a adolescents i joves de 12 i 17 anys. Aquests campaments es realitzaran en els albergs de la Comunitat Valenciana de Biar, Benicarló, Benicàssim i Piles i d’altres comunitats autònomes, dins del programa Viu Jove.

En total, participen 433 joves en les 17 propostes amb tres edicions de Summer Camp Biar, dues edicions de la nova proposta Ramonets Camp’N’Roll a Biar i dues d’activitats nàutiques amb anglés a Benicàssim ‘English and Sailing’, així com 10 campaments d’intercanvis juvenils.

Les persones que han obtingut plaça en aquesta convocatòria tindran de termini per a formalitzar la reserva fins al 3 de maig de 2019 i podran realitzar el pagament a través de la pàgina web de l’IVAJ o de forma presencial en les oficines de les seus de l’IVAJ a Alacant, Rambla de Méndez Núñez, 41; a Castelló, carrer dels Orfebres Santalínea, 2, i a València, al carrer de l’Hospital, 11.

Aquests 10 campaments, en col·laboració amb les comunitats autònomes de Navarra, Aragó, Castella-la Manxa i Cantàbria, inclouen 5 d’activitats de temps lliure i nàutiques a Benicàssim, Benicarló i Piles i 5 campaments de multiaventura, naturalesa, temps lliure i cinema en Donetztebe, Alquézar, El Pueyo de Jaca, Ossa de Montiel i Solorzano.

La relació de places dels ajuntaments participants (modalitat A) i de persones joves adjudicatàries de places en campaments d’estiu 2019 (modalitat B) s’ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat.

Valenciana (DOGV), on s’inclou la reserva de places per a menors en risc d’exclusió social, en col·laboració amb la Direcció General de la Infància i Adolescència, amb la finalitat d’assegurar l’accés universal a l’educació pública, inclusiva, de qualitat i plurilingüe, tant formal com no formal.

Els ajuntaments de Canet d’en Berenguer i de Requena gestionen la participació de joves dins del seu àmbit territorial en les activitats del programa Campaments d’Estiu; així mateix la segona modalitat s’ofereix per a joves de 12 a 17 anys.

En totes dues modalitats, els campaments es desenvolupen en els albergs de la Comunitat Valenciana i altres comunitats autònomes amb activitats d’oci educatiu i inclusiu amb la finalitat de promoure la participació i l’intercanvi d’experiències i fomentar al màxim els espais de trobada i de debat.

Els 17 campaments inclouen tres edicions de Summer Camp Biar en l’alberg juvenil de Biar, per a joves de 12 a 14 anys, al juny i juliol. També en l’alberg de Biar s’ofereixen dues edicions de la nova proposta Ramonets Camp’N’*Roll, al juny i juliol.

En l’alberg Argentina de Benicàssim s’han organitzat dos campaments English and Sailing, que comencen el 30 de juny. Per a participants de 14 a 17 anys, hi ha deu propostes al llarg del mes de juliol: tres edicions del Campament a Benicàssim de temps lliure amb activitats nàutiques; el campament a Navarra de naturalesa i multiaventura en el refugi juvenil Belbieretxea, en Doneztebe, i el campament a Benicarló en l’alberg Sant Crist del Mar, de temps lliure i activitats nàutiques.

També al juliol, se celebra el campament a Aragó de multiaventura en l’alberg juvenil Cinquena Vista Alegre, en El Pueyo de Jaca, d’Osca; el campament a Piles d’activitats nàutiques i temps lliure, en l’alberg juvenil Mar i Vent ; el campament a Castella-la Manxa de multiaventura en l’Alberg juvenil Alonso Quijano, en ossa de Montiel, d’Albacete; el campament de Multiaventura a Aragó a l’escola refugie de Alquézar, a Osca, i el campament en Solorzano de cinema i temps lliure en l’alberg Gerardo Diego en Solórzano, Cantàbria.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia