Des de fa unes setmanes, el departament de Turisme de l’Ajuntament de Bétera compta amb una web pròpia on donar a conéixer tot el valor turístic del municipi i les diverses activitats que es realitzen des d’aquesta àrea. Es tracta de www.beteraturisme.com.

Així, els veïns i veïnes de la localitat i resta de ciutadans poden estar assabentats de les distintes visites guiades i rutes turístiques que es posen en marxa, amb la finalitat de conéixer millor Bétera, la seua història i el seu patrimoni. També es fa un repàs dels llocs més destacats i emblemàtics del municipi que poder visitar (El Castell, els masos, l’hort de les Alfàbegues, les coves de Mallorca, l’ermita…)

D’altra banda, es parla de les seues tradicions culinàries, el seu nucli urbà i del seu museu etnològic. Com no podria ser d’una altra manera, les Festes d’agost també tenen un apartat exclusiu on es parla d’elles, de l’alfàbega i el foc. A més a més, qui visite la pàgina pot trobar-se un calendari festiu detallat, amb l’origen de cada festivitat popular.

Per a aquell que vinga de fora, es facilita una guia d’allotjaments, restaurants, bars, cafeteries i la preparació del viatge. Es tracta d’informació útil perquè tot aquell viatger vinga amb tot fet, sense preocupar-se pràcticament res.

Per a procedir a demanar qualsevol informació o formular alguna pregunta, aquesta web també consta d’un apartat de contacte. La pàgina és bilingüe i consta de les opcions en valencià i espanyol.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia