(EFE) El València C.F. va iniciar aquest dimecres l’obertura d’expedients disciplinaris a una sèrie d’abonats com a conseqüència de la detecció de la seua participació en activitats relacionades amb la revenda del seu dret d’adquisició d’entrades per a la final de la Copa del Rei.

El club valencianista va explicar en un comunicat que la resolució d’aquests expedients pot donar lloc a la pèrdua del dret a entrada per a la final, així com a la retirada del seu abonament.

El club va realitzar la setmana passada dos sortejos davant notari per a repartir la majoria del paquet d’entrades de les quals disposa per a la final davant el F.C. Barcelona el pròxim 25 de maig i els agraciats en el primer sorteig, van començar aquest passat dimarts a comprar les seues entrades de manera ‘on-line’, mentre que la resta el farà aquest dijous de la mateixa forma.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia