La 2a Festa del Llibre de Bétera continua amb les seues activitats per a commemorar el Dia del Llibre. Ahir dimecres, 24 d’abril, els més menuts de la casa van poder disfrutar d’una variada programació d’oci dirigida principalment a ells i a les seues famílies.

La jornada començava a les 11.30 hores amb les “Trobades del Segle XXI”, les quals tenien lloc a l’antic aulari Josefa Guardiola (C/Sant Lluis). Aquesta activitat anava a càrrec de la companyia Rebombori Cultural. Aquests, van repassar el concepte de tradició oral i jugaren amb les nostres llegendes. Aquesta iniciativa anava dirigida a xiquetes i xiquets de 7 a 12 anys.

Les activitats continuaven a la vesprada a Casa Nebot, al voltant de les 18.00 hores. Allí, les xiquetes i xiquets de Bétera eren testimonis del “Contacontes llegendes valencianes”. Aquesta activitat va ser una oportunitat per a conéixer a totes les criatures perdudes en el refugi dels Monstres Oblidats: la Tarasca, El Drac del patriarca, Els donyets, L’home del sac, el butoni i les Festilleras. Aquesta activitat també la portava endavant Rebombori Cultural.

Per a tancar la vesprada, a les 19.00 hores, es presentava la tercera edició del llibre Capitán Zheimer. L’encarregat d’aquesta presentació va ser el seu escriptor Nacho Golfe, també a Casa Nebot. Allí, els assistents van poder fer entrega dels seus exemplars al mateix autor, perquè aquest signara als llibres amb una dedicatòria especial.

D’altra banda, aquest dijous, s’està realitzant un taller de pequelletres a l’antic aulari de Josefa Guardiola amb Rebombori Cultural. Aquest taller començava a partir de les 11.30 hores. Així mateix, a les 18.00 hores, hi haurà un recital de poesia i micro obert a càrrec de ‘Quatre Poetes’, amb música en directe. L’acte serà també a Casa Nebot, com la resta d’activitats que estan tenint lloc a la vesprada.

La segona Festa del Llibre a Bétera dirà adéu demà divendres, 26 d’abril, amb ‘Els Jocs de lletres’. Serà un matí de Jocs Gegants a càrrec del grup ‘A riure’, al Parc d’Esplai. L’activitat començarà a partir de les 11.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia