La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat ja la resolució per la qual s’establix  el calendari i el procediment d’admissió de l’alumnat als Ensenyament d’Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional en centres públics i en centres privats concertats no universitaris per la curs 2019-2020.

Per a informar a las personas interessades la Regidoria municipal d’Educació de Bétera oferirà una Jornada Informativa el pròxim dijous, 2 de maig. L’acte tindrà lloc al Saló de Plens del Castell de Bétera.

L’horari de la Jornada Informativa es dividirà en sessió de matí i vesprada:

  • De 11.00 a 13.00 hores
  • De 17.00 a 19.00 hores

Tota la informació detallada corresponent  es pot trobar en el següent enllaç: ttp://www.betera.es/ca/page/escolaritzacio  Educació / Escolarització / Escolarització als Ensenyaments Bàsics / Admissió Escolarització 2019/2020

La informació també es pot sol·licitar als mateixoscentres escolars i a les oficines municipals de la localitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia