El passat dissabte, 27 d’abril, la penya coetera de Bétera ‘Amics del Coet’ va celebrar el seu desé aniversari. Per a l’ocasió, va preparar tota una jornada plena d’activitats per a totes les edats, grans i majors.

Les celebracions donaven el seu tret d’eixida a les 18.00 hores amb els castells unflables per als més menuts. Aquesta activitat es va perllongar fins a les 20.00 hores. Seguidament, arribava el torn per a la cordà.  Així, es van fer unes passades del carro i després 50 m de corda.

A les 22.00 hores, la colla procedia a sopar per a continuar la vetlada amb una discomòbil que tenia lloc de 00.00 a 03.00 hores. Però abans de la discomòbil es va fer el tret d’uns dolls de llum i silbadors, els quals van encendre una femelleta (la que estava al carrer de l’obrera María José) i unes caixes xineses.

Un dels moments més emotius va arribar quan el president d’aquesta agrupació rebia per parts de la colla una placa commemorativa pel seu treball en benefici de la recuperació de les tradicions.

A continuació adjuntem una galeria d’imatges de tota la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia