(EFE) Agents de la Policia Nacional van detindre a Gandia a un home com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després d’observar un Policia franc de servei com arrossegava, espentava i colpejava a una dona pel voral de la carretera, mentre aquesta tractava d’escapolir-se.

La víctima, de 41 anys, va ser traslladada a un centre mèdic per a ser assistida, ja que es queixava d’un fort dolor al braç, segons fonts de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana.

Els fets van ocórrer sobre la mitjanit del passat dissabte, 27 d’abril, en l’avinguda de la Vall d’Albaida de Gandia, on un policia anara de servei havia observat, quan circulava amb el seu cotxe, a un home que arrossegava, espentava i colpejava a una dona pel voral d’una carretera, mentre la víctima tractava en diverses ocasions d’escapolir-se, per la qual cosa va detindre ràpidament el seu cotxe i després d’identificar-se com a policia ho va retindre fins a l’arribada d’una patrulla policial.

Els agents van esbrinar que moments abans la dona havia eixit d’un local i que la seua parella, amb la qual porta un temps de relació, havia començat a insultar-la i colpejar-la i fins i tot tirar-la al sòl en diverses ocasions..

Com a conseqüència d’aquests fets, els policies van detindre al sospitós, un home de 47 anys i nacionalitat boliviana, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial que ha dictat una ordre de prohibició d’aproximar-se a la víctima a menys de 200 metres, així com de comunicar-se per qualsevol mitjà.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia