La Junta Local Fallera de Bétera compta amb nou president executiu. Després de rebre la dimissió del president executiu Jose María Asensi Molins dilluns passat 8 d’abril, aquesta junta va obrir termini de presentació de candidatures a president, d’acord amb els estatuts vigents.

Dimarts passat, 23 d’abril, va tindre lloc una reunió extraordinària amb l’únic punt del dia: l’elecció i votació del nou president. A aquesta reunió extraordinària van assistir els catorze membres de la JLFB i l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany i Campos, en qualitat de presidenta nada.

Edgar Jorro i Costa, va ser l’únic candidat que va presentar candidatura per a optar a aquest càrrec. Jorro va ser escollit per majoria per part dels delegats de l’associació. D’aquesta manera, després de la celebració d’eleccions, Edgar Jorro i Costa va quedar nomenat nou president executiu de la Junta Local Fallera de Bétera per als dos pròxims exercicis fallers.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia