La Junta Local Fallera de Bétera compta amb nou president executiu. Després de rebre la dimissió del president executiu Jose María Asensi Molins dilluns passat 8 d’abril, aquesta junta va obrir termini de presentació de candidatures a president, d’acord amb els estatuts vigents.

Dimarts passat, 23 d’abril, va tindre lloc una reunió extraordinària amb l’únic punt del dia: l’elecció i votació del nou president. A aquesta reunió extraordinària van assistir els catorze membres de la JLFB i l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany i Campos, en qualitat de presidenta nada.

Edgar Jorro i Costa, va ser l’únic candidat que va presentar candidatura per a optar a aquest càrrec. Jorro va ser escollit per majoria per part dels delegats de l’associació. D’aquesta manera, després de la celebració d’eleccions, Edgar Jorro i Costa va quedar nomenat nou president executiu de la Junta Local Fallera de Bétera per als dos pròxims exercicis fallers.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.