El Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) va escenificar durant dos dies un dels musicals més destacats i esperats dins dels actes commemoratius del seu 50 aniversari. Així, la CAMB aconseguia omplir d’assistents l’auditori de la Casa de Cultura amb INVISIBLES –los niños del tiempo. Aquesta posada en escena va deixar impressionats al públic de les tres sessions.

INVISIBLES és un Musical amb tots els ingredients propis d’aquest gènere musical, on han col·laborat alumnes, professors, músics i cor del centre, entre d’altres. A més a més, aquest espectacle va comptar amb un gran nombre d’elements.

L’obra (producció del mateix Centre Artístic Musical de Bétera) denúncia i, així, fa arribar a la nostra societat actual el valor social dels drets dels menors, en aquest cas l’explotació infantil. Així ho explica l’autora de la lletra, Begoña Tena amb la música original composta per Luis Serrano Alarcón.

Perquè tots els veïns i veïnes del municipi pogueren disfrutar d’aquesta obra, es van preparar tres representacions diferents. La primera de les representacions va tindre lloc el passat, 26 d’abril, a les 19.00 hores. Posteriorment, el dissabte era el torn per a dues sessions. La primera de les sessions del dissabte 27 d’abril era a les 17.00 hores i la segona a les 19.00 hores.

Durant tota una setmana, en l’escenari de l’auditori es va treballar a contrarellotge perquè tot estiguera preparat per a l’estrena. Més de 80 xiquets van participar en aquest espectacle, on tot va encaixar a la perfecció. Tot el CAMB es va implicar en aquest projecte: cor, músics, professors, pares, mares i una bon nombre de col·laboradors.

L’escola de música va aprofitar el muntatge musical per a treballar valors com la convivència, l’esforç, el compromís i el treball en equip. Per a l’ocasió es va treballar els caps de setmana, diumenges al matí, alguna nit i sobretot durant el període vacacional de pasqua per a poder arribar preparats a la data de l’estrena, tot amb la coordinació i direcció artística de Víctor Gámez Zaragozá.

En definitiva, una actuació impecable per part de cadascun dels participants (xiquetes i xiquets de la planta inferior i superior, carcellers, solistes, cor, músics, staff, professors de cor…).

A continuació adjuntem una galeria d’imatges de l’espectacle, el qual l’equip de betera.com no va voler perdre’s:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia