Un any més, la regidoria municipal de Comerç de l’Ajuntament de Bétera ha organitzat la ja tradicional RUTA DE LA TAPA.

Aquesta 9ª edició tindrà lloc els quatre dijous del mes de juny (6, 13, 20 i 27 de juny).

La finalitat d’aquesta iniciativa és animar als ciutadans al fet que coneguen les diferents propostes culinàries que els establiments d’hostaleria de la localitat els ofereixen.

A fi de poder treballar conjuntament en esta pròxima edició de la ruta de la tapa, es convoca als hostalers del municipi a una reunió informativa, el pròxima dijous dia 2 de maig a les 17.00 hores en l’edifici municipal Casa Nebot (C/ Estació núm.5).  En aquesta iniciativa també participa l’Associació de Comerciants de la localitat (ACB).

Si estàs interessat en participar en aquest esdeveniment però no pots acudir a la reunió informativa, pots enviar un mail a afic@betera.es indicant PARTICIPE EN LA CAMPANYA o bé telefonant al 96 169 87 14, així com a través de l’ACB confirmant la teua participació en el següent mail: info@acbetera.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia