Dissabte que ve, 4 de maig, Bétera acollirà un espectacle de dansa inclusiva per a públic adult. Sota el nom de ‘Canvas of bodies‘, aquesta representació tindrà lloc en les instal·lacions de l’auditori de la Casa de Cultura del municipi. L’entrada per a aquest acte és gratuïta i donarà inici a partir de les 22.30 hores. Es tracta d’una actuació organitzada des del departament municipal de l’Ajuntament de Bétera, dins de la seua programació cultural.

Investigació coreogràfica sobre la identitat a través d’un autoretrat col·lectiu. Cinc rostres, que apareixen en permanent moviment, construeixen una ficció per a narrar un esdevenir del cos. L’escena ofereix una visió panoràmica del pensament individual que es manifesta en un constant cos a cos.

Canvas of bodies‘, de Taiat Dansa, ofereix un paisatge de diferències entre els seus cinc ballarins. Diferències de pensament, d’actituds, comportaments i diferents capacitats. Una peça coreogràfica que posa en valor la diferència, que qüestiona el concepte de bellesa, perfecció i virtuositat com a valors discutibles en l’art i en la dansa contemporània actual. Cinc ballarins conformen aquest llenç coreogràfic en una sort d’autoretrat tant individual com col·lectiu.

El treball de Taiat sol resultar temperamental, amb grans dosis de denúncia, apassionament i compromís. Totes les seues peces arranquen des d’un impuls, una necessitat de compartir una idea, una situació o una aposta dansada amb el públic. Després d’aqueix primer atrevida arrencada arriba l’anàlisi, la reflexió i una compromesa dramatúrgia que acompanya a totes les seues obres coreogràfiques.

Fitxa tècnica de Canvas of bodies:

 • Idea i direcció: Meritxell Barberá i Inma García (Taiat Dansa).
 • Coreografia:  Taiat Dansa en col·laboració amb els ballarins.
 • Ballarins Dan Daw, Saïd Gharbi, Cora Panizza, Martxel Rodríguez i Laila White.
 • Música original: David Barberá (Caldo).
 • Vestuari: Estudio Savage.
 • Disseny d’il·luminació Pablo Fernández.
 • Producció audiovisual: David Novella.
 • Fotografia i edició visual: Marta Fernández.
 • Disseny escènic: Taiat Dansa i Yapadú.
 • Comunicació: Inventa.
 • Premsa: Adriana Cabeza.
 • Disseny gràfic: Pilar Estrada.
 • Traducció i subtítols: Gloria Pitarch.
 • Vídeo: Denver Producciones.
 • Management: Marta Fernández.
 • Distribució: Teresa de Juan (TdJ Producciones).
 • Coproducció: La Rambleta.
 • Duració: 50 minuts.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia