Representants de la Generalitat Valenciana i de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) van mantindre aquesta setmana una reunió en el centre de producció de programes d’À Punt, a Burjassot. La finalitat d’aquesta cita va ser la constitució de la Comissió Mixta de Seguiment i Control del Contracte Programa de la radiotelevisió valenciana. La comissió està contemplada en el propi marc del contracte programa, que regeix la relació entre la Generalitat i la CVMC, aprovat pel Consell el 27 d’abril de 2018, fa ara un any.

A la reunió van assistir, per part de la Generalitat, el secretari autonòmic de Comunicació, José María Vidal; la directora general de Relacions Informatives i Promoció Institucional, Marta Hortelano, i el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona. Per part de la CVMC, els representants van ser el president del consell rector, Enrique Soriano, i el conseller Rafa Xambó, a més del secretari del citat òrgan, Ferran Bargues.

La Comissió Mixta de Seguiment i Control del Contracte Programa d’À Punt Mèdia va quedar així constituïda amb l’objectiu d’avaluar el grau de compliment del document que regeix la relació entre la radiotelevisió pública i la Generalitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia