L’agenda cultural de l’Ajuntament de Bétera, fins al mes d’agost, ja està publicada. Aquesta pot adquirir-se en paper a les diferents instal·lacions dels edificis públics de la localitat.

Fa unes setmanes adjuntàvem la programació al complet del mes d’abril. Ara toca presentar totes les activitats que, des de la regidoria municipal de Cultura de l’Ajuntament de Bétera s’ha preparat per al mes de maig. Igual que en abril, per a maig es compta amb una amplia i variada agenda amb diverses ofertes d’oci i cultura. Aquestes són propostes per a tots els públics i edats.

El primer festival de Circ, la primera dansà de Primavera, el IV Cicle Comarcal de Música Ovidi Montllor, el Festival d’Orquestres Juvenil o el concurs escolar de literatura destaquen dins aquesta programació per al mes de maig.

A continuació, adjuntem la programació d’aquest mes de maig. Al llarg d’aquestes setmanes anirem oferint-vos més detalls de cada acte:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia