El passat dimarts, 30 de maig,se celebrava un ple extraordinari al Saló de Plens del Castell de Bétera. Aquest tenia lloc a les 19.30 hores amb un únic punt en l’ordre del dia: el sorteig de les meses electorals per a les Eleccions Municipals i Europees que se celebraran el pròxim 26 de maig.

El sorteig es va realitzar de forma pública a les 19.40 hores i els assistents van poder comprovar en directe com un programa informàtic realitzava en qüestió de segons el procediment aleatori i públic que determina el President i els Vocals, així com els suplents, designats per a cadascuna de les 27 taules que té el municipi de Bétera.  El llistat no es fa públic perquè les dades són privades.

A partir d’aquest dijous, 2 de maig, 10 treballadors de l’Ajuntament de Bétera en col·laboració amb la Policia Local seran els encarregats d’entregar les notificacions a cadascuna de les persones triades pel sorteig.

El procés de lliurament de notificacions durarà aproximadament tres dies.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia