El pròxim diumenge, 5 de maig, tindrà lloc una nova ruta als jaciments de la Vila Romana, de l’Horta Vella i Torre Bofilla de Bétera. Aquesta nova ruta s’emmarca dins d’un programa de rutes organitzat per la regidoria de Turisme i Patrimoni de la localitat.

Aquestes visites guiades van començar el passat 3 de novembre de 2018, tenint lloc una visita cada mes. Aquestes finalitzaran el pròxim 1 de juny. La ruta d’aquest mes estava prevista també per a dissabte, però finalment hi ha hagut de ser ajornada per al diumenge.

La finalitat d’aquestes visites és donar a conéixer el Patrimoni Històric de Bétera. Per a l’ocasió es compta amb una arqueòloga que ha participat en nombroses excavacions i coneix en profunditat els jaciments.

Per a assistir no fa falta apuntar-se, tan sols cal acudir al punt de trobada situat en l’estació de Metro de Bétera. Es recomana portar roba còmoda, gorra, aigua i esmorzar.

Les rutes arqueològiques guiades es podran realitzar caminant, amb bicicleta o amb cotxe. Per aquest motiu, la regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament de Bétera ha publicat un díptic informatiu en el qual es marquen les rutes pedestres, les ciclorutes o les àrees d’aparcament per als vehicles. Aquestes rutes també poden reservar-se en exclusiva per a grups escolars o grups de més de 15 persones.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia