(EFE) El València ha anunciat aquest divendres que ha iniciat un procés per a tractar d’identificar a afeccionats del club que haurien fet salutacions nazis en el camp de l’Arsenal i que, d’aconseguir-lo, prendrà mesures contra ells.

En un vídeo fet públic en les xarxes socials per seguidors anglesos, es pot observar a almenys dos seguidors realitzant gestos simiescs cap a una graderia d’afeccionats anglesos i a un d’ells fent una salutació nazi amb el braç enlaire.

L’entitat va expressar en un comunicat que “condemna públicament de manera taxativa” els fets i ” la seua més ferma repulsa i tolerància zero, com sempre ha fet, cap als aïllats gestos de persones situades en la graderia visitant”.

“Evidentment, no representen de cap manera a l’afició valencianista”, apunta el club que explica que al costat dels seus serveis jurídics treballa “en la identificació de les persones responsables per a procedir, en cas de ser abonats del club, a prendre les mesures disciplinàries corresponents”.

L’entitat ha demanat “la col·laboració de la resta d’afeccionats situats en aquesta graderia” i encara que assegura que “aquestes actituds són absolutament injustificables en qualsevol cas” també vol tindre informació “sobre possibles provocacions prèvies”.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.