(EFE) El València ha anunciat aquest divendres que ha iniciat un procés per a tractar d’identificar a afeccionats del club que haurien fet salutacions nazis en el camp de l’Arsenal i que, d’aconseguir-lo, prendrà mesures contra ells.

En un vídeo fet públic en les xarxes socials per seguidors anglesos, es pot observar a almenys dos seguidors realitzant gestos simiescs cap a una graderia d’afeccionats anglesos i a un d’ells fent una salutació nazi amb el braç enlaire.

L’entitat va expressar en un comunicat que “condemna públicament de manera taxativa” els fets i ” la seua més ferma repulsa i tolerància zero, com sempre ha fet, cap als aïllats gestos de persones situades en la graderia visitant”.

“Evidentment, no representen de cap manera a l’afició valencianista”, apunta el club que explica que al costat dels seus serveis jurídics treballa “en la identificació de les persones responsables per a procedir, en cas de ser abonats del club, a prendre les mesures disciplinàries corresponents”.

L’entitat ha demanat “la col·laboració de la resta d’afeccionats situats en aquesta graderia” i encara que assegura que “aquestes actituds són absolutament injustificables en qualsevol cas” també vol tindre informació “sobre possibles provocacions prèvies”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia