Després de finalitzar fa quasi dos mesos les Falles 2019, les comissions falleres de Bétera es preparen per a un nou exercici faller.

Amb aquesta nova etapa, el somni de dos falleres es poden fer realitat. Doncs, la Junta Local Fallera de Bétera ha obert el termini perquè aquelles falleres i falleretes interessades puguen depositar la seua candidatura als seus casals per convertir-se en Fallera Major Infantil i Fallera Major de la localitat. D’aquesta manera, representarien als beterans durant l’exercici 2020.

Fins al pròxim dilluns, 6 de Maig, hi ha de temps per a presentar la mencionada candidatura. Després, els membres de la Junta obriran les candidatures amb tots els noms per a poder començar amb la selecció. En cada casal faller hi haurà disponible una bústia per depositar les candidatures a aquest alt càrrec faller.

Les noves representants seran les setenes de la història del municipi en ostentar tal distinció.

Per davant encara queden mesos d’actes de les actuals Falleres Majors, Omayra Calvo i Carla Gelde. Caldrà esperar un temps per saber quines són les pròximes representants de les festes josefines de la localitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia