Si les prediccions meteorològiques ho permeten, del 7 al 9 de juny està previst que es realitze la XI Fira de Comerç de Bétera. Perquè tots els interessats en participar puguen compartir les seues idees, s’ha convocat, a les 15.00 hores, una reunió informativa per al pròxim dimecres, 8 de maig. Aquesta tindrà lloc en l’edifici municipal de Casa Nebot.

Organitzades per l’Ajuntament de Bétera, aquestes fires tenen la finalitat de contribuir en la promoció, dinamització i potenciació del sector comercial de la localitat, així com donar a conéixer els establiments comercials i de serveis a veïns i visitants.

Els interessats també podran enviar un correu electrònic a la direcció afic@betera.es, indicant PARTICIPE EN L’11a FIRA DE COMERÇ o també podran cridar al telèfon 961 698 714, així com confirmant la participació en info@acbetera.com.

Com cada any, i hi haurà un bon nombre de possibilitats als estands ubicats a la carpa i diverses activitats a l’escenari instal·lat al recinte. D’aquesta manera, els assistents podran disfrutar i ser partícips dels actes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia