El pròxim cap de setmana, 4 i 5 d’abril de 2019, els socorristes del Club Natació SOS Bétera participaran en el VII Obert Internacional – Campionat d’Espanya de primavera de les categories Juvenil, Júnior i Absolut. Aquest esdeveniment esportiu se celebrarà en la Piscina Municipal de Torrevella, i està integrat en la Copa d’Europa – Livesaving Europe Cup.

Es tracta d’una cita molt important, organitzada per la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme, ja que es tracta d’una de les cites internacionals més complicades, per la qual cosa els socorristes del CN SOS Bétera han hagut de preparar-la a consciència.

Des del CN SOS Bétera s’anima a tots els membres de l’equip que es desplaçaran fins a Torrevella i, independentment dels resultats, els felicita per endavant per l’esforç que realitzen diariament en cada entrenament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia