El passat cap de setmana, huit socorristes del Club Natació SOS Bétera van participar en el VII Obert Internacional – Campionat d’Espanya de Primavera, de les categories Juvenil, Júnior i Absolut. Aquesta competició es va celebrar en la Piscina Municipal de Torrevella. Van ser cinc les medalles obtingudes per al Club, comptant amb l’èxit de Lola Caballero, que va aconseguir quatre d’elles en l’àmbit individual. L’altra medalla, d’or, va ser obtinguda per Aitana de la Quadra i Paula Luna en llançament de corda categoria absoluta.

Cal destacar els resultats de la socorrista Lola Caballero, que de 6 proves de salvament es va ficar en 4 finals, en les quals va obtindre un or, una plata i dos bronzes, així com un quart lloc, medaller que detallem a continuació:
– Campiona Juvenil en 100m socorrista (or)
– Subcampiona Juvenil en 200 m súper socorrista (plata)
– Tercera posició en 50m arrossegue de maniquí (bronze)
– Tercera posició en 100m combinada (bronze)
– Quarta posició en 100m arrossegue maniquí amb aletes.

L’Open Internacional de Salvament i Socorrisme, integrat en la Copa d’Europa -Livesaving Europe Cup, és una de les grans cites de la temporada, on han participat clubs procedents de tota Espanya, així com seleccions d’altres països com Irlanda, Itàlia i Sud-àfrica.

Des del Club han volgut felicitar els seus socorristes participants: Víctor, Aitana, Jorge, Paula, Mar, Alejandra, Andrea i Lola, així com al seu entrenador Miguel Ángel Sinisterra, i els anima a continuar treballant durament per a la consecució de nous èxits, tant personals com d’equip i de Club, en la nova temporada de Salvament en platja que comença ja.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia