El CEA Bétera torna a estar d’enhorabona. Aquest passat diumenge, 5 de maig, es van proclamar campiones autonòmiques de triatló per relleus a Gandia Sandra, Naomí i Lele. El treball en equip d’aquestes joves les col·loquen a un punt de liderar la lliga de clubs quan resten 2 jornades.

mes les cadets del club van quedar en 15a posició i els xics cadets en la 10a.

A aquests triomfs, cal sumar-li els de Noelia Juan. Aquesta jove esportista va aconseguir fa unes setmanes proclamar-se com a subcampiona d’Espanya absoluta i campiona Sub-23 al Campionat d’Espanya individual que tenia lloc el 13 d’abril a Soria.

CEA Bétera compta amb uns 18 o 19 anys d’existència, aproximadament. A més, vinculat específicament al triatló duu treballant els 10 últims anys.

En l’àmbit escolar, des de multiesport a cadet, tenen un ampli horari de dilluns a divendres a partir de les 17.50 hores fins a les 20.30 hores. En adults a partir de les 20.30 a 21.30 hores (dimarts i dijous carrera a peu) i dilluns, dimecres i divendres de 21.30 a 22.30 hores. Dissabte al matí hi ha bicicleta i natació i a la vesprada des de la Regidoria d’Esports els ha brindat l’oportunitat de poder nadar a la piscina coberta.

En definitiva, el Club del CEA Bétera és des dels seus inicis un club dinamitzador de moltes activitats.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.