El CEA Bétera torna a estar d’enhorabona. Aquest passat diumenge, 5 de maig, es van proclamar campiones autonòmiques de triatló per relleus a Gandia Sandra, Naomí i Lele. El treball en equip d’aquestes joves les col·loquen a un punt de liderar la lliga de clubs quan resten 2 jornades.

mes les cadets del club van quedar en 15a posició i els xics cadets en la 10a.

A aquests triomfs, cal sumar-li els de Noelia Juan. Aquesta jove esportista va aconseguir fa unes setmanes proclamar-se com a subcampiona d’Espanya absoluta i campiona Sub-23 al Campionat d’Espanya individual que tenia lloc el 13 d’abril a Soria.

CEA Bétera compta amb uns 18 o 19 anys d’existència, aproximadament. A més, vinculat específicament al triatló duu treballant els 10 últims anys.

En l’àmbit escolar, des de multiesport a cadet, tenen un ampli horari de dilluns a divendres a partir de les 17.50 hores fins a les 20.30 hores. En adults a partir de les 20.30 a 21.30 hores (dimarts i dijous carrera a peu) i dilluns, dimecres i divendres de 21.30 a 22.30 hores. Dissabte al matí hi ha bicicleta i natació i a la vesprada des de la Regidoria d’Esports els ha brindat l’oportunitat de poder nadar a la piscina coberta.

En definitiva, el Club del CEA Bétera és des dels seus inicis un club dinamitzador de moltes activitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia