La Mancomunitat Camp de Túria participarà hui dimarts, 7 de maig, com a jurat en els I Premis Fundadores Camp de Túria. La Directora del Departament de Promoció Econòmica, Ocupació, Esport i Joventut serà la representant de la Mancomunitat. Al costat de la institució supramunicipal també valoraran a les candidatures la Fundació Finnova, l’Associació d’empreses del polígon industrial, l’Associació Mestresses de casa i l’Associació de Comerciants de Vilamarxant.

Els premis Fundadores tracten de premiar i reconéixer a la Dona Emprenedora de Camp de Túria. Les interessades a participar poden fer-ho a través del següent enllace Fundadores i en Finnova. La participació en els Premis Fundadores Camp del Túria és gratuïta. L’acte començarà a les 19.00 hores amb unes paraules de la presidenta de Fundadores, Lola Bordás. Posteriorment es presentaran els projectes finalistes. A les 20.15 hi haurà un Talk de AskBorja de Finnova i després d’ell s’entregaran els premis. A les 20.45 hores se servirà un aperitiu networking.

Candidatures previstes:

— FASE IDEA. Podran participar com a candidates als PREMIS FUNDADORES CAMP DEL *TÚRIA 2019 en la fase IDEA dones empadronades en un municipi de la comarca Camp del Túria majors de 18 anys. La guanyadora tindrà un espai en Cowork_Vilamarxant durant sis mesos.

— FASE STARTUP. Podran participar com a candidates als PREMIS FUNDADORES CAMP DEL *TÚRIA 2019 en la fase *STARTUP dones que lideren o treballen en una *Startup la seu social de la qual estiga a la Comarca Camp del Túria, també podran inscriure’s dones en règim d’autònomes. Es premiarà a la guanyadora amb 500€ en anuncis de Google.

— FASE EMPRESÀRIA. Podran participar com a candidates als PREMIS FUNDADORES CAMP DEL *TÚRIA 2019 en fase EMPRESÀRIA dones que lideren o treballen en una Empresa la seu social de la qual estiga a la Comarca del Camp del Túria, també podran inscriure’s dones en règim d’autònomes. Un xec acceleració de Fundació *Finnova valorat en 5.000€ serà el premi que reba la guanyadora.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia