L’acte de lliurament dels Premis Francesc Peris i Valls de literatura infantil en valencià, en què participen alumnes entre els 9 i els 18 anys de totes les escoles de Bétera, se celebra aquest pròxim divendres. 10 de maig, en l’Auditori de la Casa de la Cultura a les 19.00 hores. L’entrada és gratuïta.

Els Premis Francesc Peris i Valls, que arriben enguany a la seua novena edició, s’han consolidat com un estímul per a l’ús de la llengua entre els xiquets de Bétera. Cada any estan dedicats a algun escriptor o fet cultural emblemàtic.

En aquests premis, que reconeixen les millors composicions poètiques en cinc categories (segon cicle de primària, tercer cicle de primària, primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i batxillerat), hi ha 30 guardonats en total. L’acte estarà amenitzat pel cor del Centre Artístic Musical de Bétera, com ja ve sent tradició.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia