(EFE) La Fiscalia Provincial de València demana cinc anys de presó i la inhabilitació en qualsevol ofici que comporte contacte amb menors durant deu anys per a un educador d’un Centre d’acollida de València ciutat que, suposadament, va abusar sexualment d’una menor del centre.

Segons la qualificació de la Fiscalia, en dates no concretades a la fi de 2016 i gener de 2017 l’acusat prestava els seus serveis com a educador en un Centre d’acollida en el torn de nit, on s’encarregava de la vigilància dels menors que estaven en les instal·lacions.

Una de les menors que dormia en el centre, de 14 anys, li demanava a vegades que li fera companyia, i l’acusat, “guiat per la finalitat de satisfer els seus desitjos sexuals”, quan creia que la xica estava adormida “li agafava la mà i procedia a tocaments cap a ell mateix “.

La Fiscalia considera que els fets són constitutius d’un delicte continuat d’abusos sexuals a menors i demana per a l’autor la pena de cinc anys de presó, així com llibertat vigilada per un termini de cinc anys, l’obligació de participar en cursos formatius d’educació sexual i la prohibició de treballar amb menors durant deu anys.

Així mateix, demana que s’impose la prohibició d’acostar-se a aquesta menor a menys de dos-cents metres del seu domicili o del lloc on es trobe, i de comunicar-se amb ella, durant el termini de deu anys.

Aquests fets seran jutjats aquest dimecres en la secció segona de l’Audiència de València, segons el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia