El pròxim divendres, 10 de maig, arribarà a Bétera el Primer Festival de Circ de Carrer. Aquest festival es quedarà a la localitat fins el pròxim diumenge, 12 de maig.

D’aquesta manera, els carrers, places i parcs del municipi s’ompliran de teatre, dansa, humor, música i circ. Aquesta iniciativa forma part de la programació d’oci i cultural posada en marxa per part de la regidoria municipal de Cultura de l’Ajuntament de Bétera.

El festival arrancarà el citat divendres a partir de les 19.00 hores amb la inauguració de l’exposició “Benvinguts al circ” a l’Antic Ajuntament Vell (Carrer Major, 12). Seguidament, a les 20.00 hores, es realitzarà un passacarrer a càrrec de ‘Batuclown’ des de l’Albereda de la població. Posteriorment, a les 21.15 hores hi haurà un espectacle de dansa aérea i acrobàcia contemporànea a Casa Nebot, a càrrec de la companyia ‘Estelar’.

I és que per a l’ocasió s’ha preparat diverses propostes gratuïtes per a tots els gustos i edats. Així, la programació continuarà el dissabte 11 de maig, a partir de les 11.000 hores i els actes seguiran fins a la nit. Després, per al diumenge 12 de maig també s’ha preparat un bon nombre d’activitats, on Eddy Eighty amb “The power of the 80’s” serà qui li fique el punt i final a aquest  Primer Festival de Circ de Carrer, a les 19.30 hores.

L’Albereda, el Parc d’Esplai i els carrers de Bétera seran els espais en els quals es desenvoluparà tota la programació.

A continuació, adjuntem tota la programació prevista:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia