La regidoria municipal de Turisme de l’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa una nova ruta turística per a tota la família que porta per nom “Bétera, un poble de pel·lícula”. Es tracta d’una visita guiada, teatralitzada i participativa per a les persones que vulguen conéixer la història i el patrimoni del nostre municipi.

El recorregut comença amb els primers pobladors de la zona, els íbers, i es van fent parades clau pels diferents períodes de la història del municipi, fins als nostres dies. Acompanyats per un famós cineasta que està a punt de rodar una pel·lícula en el nostre municipi, recorrerem diferents espais, en cada parades es proporcionarà vestuari i atrezzo a les persones participants.

L’activitat tindrà una durada d’1 hora i 30 minuts i se celebrarà els dies 12, 19, 26 de maig, 2, 9, 16, 23 i 30 de juny, 8 i 15 de setembre en horari d’11 a 12,30 hores. L’Inici serà des del carrer Morvedre.

Per a més informació i reserves cal enviar un correu a auxiliar.turismo@betera.es o cridar al telèfon 96 169 87 14.

En definitiva, es una visita, apta per a tos els públics, divertida i que atrapa des del primer moment. Aquesta uneix perfectament la històeia amb el teatre, una bona forma per a aprendre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia